طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا خامه ای و لذیذ به سبک مکزیکی

به گزارش دَبی بلاگ، در این دستور پخت، طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا را به شما آموزش می دهیم؛ یک پاستای خامه ای خوشمزه با طعم فاهیتای مرغ مکزیکی. فاهیتای مرغ یک غذای مکزیکی است که می توانید آن را به شکل خوراک و ساندویچ یا مانند چیزی که ما در این دستور پخت آموزش می دهیم، به نام مزه همراه با پاستا میل کنید.

طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا خامه ای و لذیذ به سبک مکزیکی

فاهیتا بخش مهمی از آشپزی مکزیک است و با برش هایی از انواع گوشت گریل شده و سبزیجات تهیه می گردد. در مکزیک معمولا فاهیتا را داخل نان تورتیلا یا به تنهایی مصرف می نمایند، اما این غذای خوشمزه و پرطرفدار راه خود را به غذاهای دیگر مانند پاستا هم پیدا نموده است.

فلفل و ادویه ای که در پخت فاهیتای مرغ مکزیکی به کار می رود، طعم تند و لذیذی به این پاستا می دهد. اگر از هواداران پاستا باشید حتما عاشق این مزه تازه خواهید شد. پس پیشنهاد می کنیم اگر تا حالا پاستا را با مزه فاهیتای مرغ نخورده اید، حتما بک بار با دستور پخت ما پاستا چیکن فاهیتا را بپزید و امتحان کنید.

اگر از این دستور پخت خوشتان آمد از قلم نیاندازید به آرشیو مطالب آموزش آشپزی خبرنگاران مگ هم سر بزنید و از دستور پخت انواع غذاها، دسرها و شیرینی های ایرانی و فرنگی لذت ببرید.

مواد لازم برای 5 نفر

  • سینه مرغ: 2 عدد
  • پاستا پنه: 300 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • شیر: 1.5 پیمانه
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 3 حبه
  • فلفل دلمه ای رنگی: 2 عدد
  • جعفری ساطوری شده: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 40 گرم
  • خامه: 100 گرم
  • پودر پنیر پارمزان: 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر دیپ چدار: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زیره و پودر پاپریکا دودی: نصف قاشق چای خوری از هر کدام
  • فلفل قرمز: به میزان مورد علاقه

طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا

1.

ابتدا سینه مرغ خرد شده را با کمی نمک و فلفل سیاه به مدت 10 دقیقه با حرارت میانه رو به بالا در 20 گرم کره تفت دهید. بعد از این که مرغ پخت آن را از تابه خارج کنید.

2.

پیاز خلالی شده را با مابقی کره و کمی روغن در همان تابه تفت دهید.

3.

زمانی که پیاز کمی تفت خورد و سبک شد، فلفل دلمه ای رنگی خلالی شده را به تابه اضافه کنید. برای بیشتر شدن عطر غذا می توانید از فلفل دلمه ای سبز هم بهره ببرید.

4.

سپس سیر له شده و ادویه ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

5.

پس از ادویه ها شیر را اضافه کنید و در تابه را برای مدت 30 دقیقه بگذارید تا فلفل و پیاز کمی پخته شوند. سپس پنیر دیپ چدار، پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را اضافه کنید.

6.

وقتی که سس غلظت پیدا کرد، خامه ای را که هم دمای محیط شده است به آن اضافه کنید.

7.

در آخر نمک سس را تنظیم، پاستای آبکش شده، مرغ سرخ شده و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.

8.

اگر پاستا بیش از حد غلیظ بود می توانید با اضافه کردن کمی شیر به نتیجه دلخواه برسید.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 19460

به "طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا خامه ای و لذیذ به سبک مکزیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا خامه ای و لذیذ به سبک مکزیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید