طرز تهیه مربای تمشک خانگی

به گزارش وبلاگ خبری مَثَل، برای درست کردن مربای تمشک خوشمزه ابتدا شکر را با آب درون یه قابلمه لعابی بریزید و بگذارید تا قوام بیاد. سپس تمشک را به شکر قوام آمده اضافه کنید...

طرز تهیه مربای تمشک خانگی

به گزارش وبلاگ خبری مَثَل به نقل از نمناک

مواد لازم:

تمشک:نیم کیلو

شکر:700 گرم

آب:2 لیوان

تهیه مربای تمشک

ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر غلیظ شود.

بعد تمشک را داخل شهد غلیظ شده بریزید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد.سپس شعله را خاموش کنید تا مربا سرد شود .

مربای آماده را داخل ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

اگر هم بخواهید از آن شربت تهیه کنید باید مقدار شکرتان را بیشتر کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای تمشک

مربای تمشک جزو مربا و کمپوت میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .

مربای تمشک را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه مربای تمشک خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای تمشک خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید